Port Community System

Het Port Community System (PCS) is uw toegang tot de slimme, digitale haven, waar bedrijven, organisaties en overheden via het PCS logistieke gegevens uitwisselen.

Op deze pagina leert u het Port Community System algemeen te gebruiken. Denk hierbij aan standaard navigatie binnen het PCS, notificaties instellen, Account Management etc.

Veelgestelde vragen

Functionaliteiten

Wat is IAMConnected?

Via IAMConnected logt u via een enkele login (single sign on) waarna u vervolgens één van de havengerelateerde applicaties kunt gebruiken. Waaronder het Port Community System.

User Management: Ik zie geen services onder ‘My Services’

De user manager heeft u dan nog niet toegevoegd in de gebruikersgroepen. Gelieve in dit geval contact op te nemen met de user manager. Indien u niet weet wie dit is neem dan contact op met de Service Desk.

Foutmeldingen

User Management: Ik krijg de foutmelding: You have committed too many login failures. Your user account is locked.

Wanneer u deze foutmelding ontvangt is uw account gelocked. Gelieve in dit geval contact op te nemen met de user manager. Indien u niet weet wie de user manager is, of u bent dit zelf, neem dan contact op met de Service Desk.

User Management: Ik krijg de foutmelding: Error: Authentication failed. Please try again.

Controleer in dit geval of u de organisatienaam, gebruikersnaam en het wachtwoord correct heeft ingevuld. Indien u één van deze gegevens niet meer weet kunt u dit navragen bij de user manager van uw organisatie. Indien u niet weet wie de user manager is, of u bent zelf de hoofdgebruiker, neem dan contact op met de Service Desk.