Mijn voormelding is niet bekend bij de terminal, terwijl ik hem in MCA / bij Portbase wel heb aangemaakt

Bij het aanmaken van een handling kunt u de keuze maken om deze in te dienen als statusaanvraag of als voormelding. Als u bij het aanmaken kiest voor ‘No’ bij het veld Pre-notification zal er eerst een statusaanvraag uitgestuurd worden naar de terminal.

Als u kiest voor ‘Yes’ bij het veld Pre-notification zal direct een voormelding verstuurd worden.

Indien de container al is aangemeld als statusaanvraag kan er een voormelding van gemaakt worden d.m.v. de knop “Submit as pre-notification”